SUBURBAN

Fiktivt Skoleprojekt

VIRKSOMHEDEN

Suburban er en dansk modevirksomhed, som er kendt for sine skandinavisk inspirerede designkollektioner til mænd. Foruden tøj laver virksomheden accessories, sko og badetøj. Suburban har hovedsæde i København og bliver i dag forhandlet i mere end 30 lande.

Suburban blev grundlagt af Peter Klausen og åbnede sin første butik i Københavns Latinerkvarter i 1999. De første to år solgte Suburban udelukkende smykker, hvorefter virksomheden gik over til salg af basis-T-shirts, hovedsageligt til mænd. I 2000 købte CEO Jens Andersen virksomheden, og herefter blev Suburban-kollektionerne udviklet til fulde tøjkoncepter til mænd.

Suburban har 900 forhandlere i Europa, USA og Asien og

beskæftiger ca. 250 ansatte per 2020. Virksomheden har et internt team bestående af følgende afdelinger: design, konstruktion, produktion, økonomi, salg, marketing og detail, der alle arbejder tæt sammen.

I dag har Suburban 20 selvstændige butikker – heraf 12

i Danmark – samt i de europæiske storbyer Oslo, Amsterdam, Stockholm, Hamborg og Berlin. De har desuden 30 shop-in-shop-butikker i blandt andet Galeries Lafayette og Merci i Frankrig, Harvey Nicols og John Lewis i England, Ludwig Beck og Cramer & Co. i Tyskland, Aplace og Åhlens i Sverige, Steen & Strøm og Høyer-Gruppen i Norge samt Illum i Danmark. Suburban lancerede sin første online webshop i 2008 og er tilgængelig i 29 lande via www.suburban.com. Suburban-kollektionerne bliver også solgt gennem ASOS, Boost, Modo Moto, Urban Outfitters og Zalando


thin

Isbjerget Microworld

Fritidsprojekt lavet i Photoshop.

round

Vizual Magician Logo