Biografi

Jeg er en ildsjæl med et skarpt blik for detaljen som brænder for det kreative.

Helt fra barnsben har jeg udfoldet min kreativitet, og har igennem årenes løb beskæftiget mig med blandt andet tegning, maleri, musikproduktion, samt grafisk design på hobbyplan.

Før mediegrafikeruddannelsen gennemførte jeg i 2014 et højskoleforløb på Ry Højskole hvor jeg fik lov til at udvikle min kreative evner igennem fag som Kunst, Tegning og Maleri og Analogt Fotografi.

Desuden har jeg i 2020 gennemført en Bacheloruddannelse i kunsthistorie hvor nogle af mine store interesser var billedemediets potentiale som kommunikationsmiddel, populærkulturens æstetiske udtryk igennem nyere historie samt en generel interesse for kunst i en historisk kontekst og facilitering kreative processer.

Jeg harnnem mine hobbyer lt mig selv at bruge store dele af Adobe pakken igennem de seneste næsten 10 år, og er derfor meget tryg ved at bruge programmerne hvor jeg holder af at udfordre mig selv til hele tiden at lære noget nyt. Jeg har desuden en bachelor i kunsthistorie i bagagen, men savnede i løbet af min kandidat det praktiske og kreative arbejde og valgte derfor at søge ind på mediegrafikeruddannelsen – men min uddannelsesmæssige baggrund har ikke været forgæves da jeg ser mig selv bruge den teoretiske viden jeg har fået igennem min bacheloruddannelse.

Som person er jeg et tålmodigt, positivt og imødekommende menneske, der hviler i mig selv. Jeg har erfaring for at jeg arbejder selvstændigt og målrettet.

Jeg trives med forskelligartede opgaver og ser nye udfordringer som en mulighed for at erhverve mig ny læring og dygtiggøre mig indenfor mit felt. Derudover er jeg en teamplayer der vægter et godt arbejdsmiljø med en løssluppen og uformel tone højt.

I min fritid er nogle af mine store interesseområder, som min baggrund og uddannelsesvalg antyder, ofte kreative. Jeg har dyrket tegning ligeså længe jeg kan huske og er altid i fuld gang med at lære noget nyt.

I mine teenageår udviklede jeg en interesse indenfor digital musikproduktion der kom skub i efter at jeg fik et par gode venner med samme interesse, og jeg har i den forbindelse medvirket som musikproducer samt grafisk designer på flere musikalske projekter igennem de sidste 5 år.

round