Logodesign

Bomærke

Bomærket er designet med henblik på restaurantens rum-tema og er derfor opbygget som UFO som på samme tid er udformet som en burger i kredsløb om en planet.

Farvetemaet er støvet og et nostalgisk tilbageblik på 50'erne og 60'ernes space-age tendenser hvor den nye rumfarts teknologiske fremskridt optrådte meget i det futuristiske design i alt fra arkitektur, hårde hvidevarer, biler og møbler. På samme tid er det i 1950'erne og 60'erne hvor den amerikanske dinerkultur har sin guldalder.


Planet

BURGER

ufo


HEX #062544

HEX #C45745

HEX #6B9FB2


Typeface

Det var vigtigt for mig at inkorporere bomærket som en del af typefacet og optræder i den forbindelse i stedet for O'et i Mothership og i samspil med både M og T. Bomærket kan på den måde bruges alene og i forbindelse med navnetrækket i sammenhænge hvor det giver mening.

Normal

Solid

Logo animation

Logoet er blevet animeret på en måde så det simulere UFO'ens kredsløb om planeten.

Kampagner

SoMe KAMPAGNE

Eksemplerne på de forskellige kampagner er alle en del af en leg med ord i sætningen "We come in peace" der er en gammel reference til adskillige film om det første møde med aliens. Dette er sammensat med forskellige ord der kan referere til de forskellige kulinariske oplevelser man kan få på restauranten.

Specifikt i SoMe kampagnen er der tale om sætningen "We come in cheese" der bliver trukket fra bunden op af hvad vi kan betragte som en sø af flydende

opdateres løbende